login
Inicia sessió

register
Registra't

desempolsament de vells i nous mots

primer relat eròtic escrit a mitges per iraïsis el 23 de setembre de 1998M’estava dutxant. L’aigua regalimava per la meva esquena mentre, amb els ulls tancats, embriagat pel plaer del tacte de les gotes, va envaïr-me el record del seu cos prop del meu, roçant-me.

Se’m va ariçar la pell, feia molt temps que no experimentava una sensació tan agradable.

M’estava untant la pell amb oli. El moviment de les meves mans passant per tots els racons del meu cos, va transformar-se en el desig que fossin unes altres mans les que m’acariciessin. Unes mans dures, segures, fortes, gastades per una innombrable quantitat de pells acaronades, unes mans que sabien sempre la pressió a fer, el lloc on anar. Les seves mans, les seves negres mans.

La foscor del seu rostre contrastava amb la palidesa del meu, dubtava entre maquillar-me o no però vaig recordar que ell sempre deia que la meva blancor natural era preciosa i feia joc amb la meva insegura personalitat. Cada cop que el recordava sentia el seu alè al meu coll. Estava front del mirall i m’observava. Ell era molt més corpolent que jo, tenia el pit consisitent i dur, jo en canvi, patia per la meva lleu voluminositat. Vaig tocar-me el pit esquerre i tot i que la meva mà hi encaixava, recordava com les seves mans, més grans que les meves, demanaven més carn acumulada, però ara m’era igual.

Mentre em dirigia al bar on havíem, quedat, va apoderar-se de mi la por que no hi fos, però just atravessar la porta, vaig reconèixer la seva ampla esquena. Vaig tenir uns segons de dubte, podia preparar-me per l’impacte que aviat sentiria en rebre l’atac de la seva mirada salvatge, de passió continguda que reneixia des de l’última trobada del mes anterior.

Per culpa de la seva dona i el seu fill només ens podíem veure un cop al mes. No ens vam fer cap petó fins un cop atravessat el llindar de la porta del meu apartament. Mentre sentia la humitat dels seus llavis molsuts lliscant pel meu coll, vaig notar com se’m clavava la cadena, la seva cadena; la cadena que el lligava amb la seva dona que sempre duia i ara me la refregava pel meu tors, remenant la ferida.

El càlid i fogós bes va fer-me oblidar de la cadena. Les seves mans m’envoltaven i es movien, quan vaig tenir una mà al coll i l’altra al cul, vaig començar a descordar-li la camisa. El seu pit buit de pèl despertava en mi un desig de passar-li la llengua amunt i avall, a poc a poc; i ho vaig fer. Cada cop que baixava fins a l’alçada del melic aprofitava per a baixar-me els pantalons de color caqui. A la següent passada de llengua no vaig aturar-me a la costura dels pantalons, sinó que aquests anaven baixant just davant de la llengua. La meva saliva s’escorria pel seu membre mentre amb la mà dreta li feia uns pessics suaus als testicles. El seu cos es recargolava de plaer...

Després de la meva salivera l’únic que desitjava era que em penentrés, ben endins, fins al fons. Ens vam mirar, despullats, pensant en el que en aquell moment vindria; els dos ho sabiem, sempre ho fèiem igual. A mi m’encantava sentir el seu domini sobre mi, m’agradava la sensació de trobar –me terriblement feble, fins que es va córrer amb grans combulsions. Així va anar, jo em vaig còrrer abans que ell.

Abraçats, li vaig passar la mà per la galta i li vaig dir:

-T’he desitjat tantes nits...

-Jo també,Nacho.Iraïsis

Comentaris (0)31-01-2013 13:16:56relats eròtics

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: