elies miralpeix
per en 31 Gener 2013
915 Vistes


Conferenciant:: Senyores, senyors, bona nit. Com tots poden intuir per la decoració de l’espai en el que ens trobem, avui, senyores i senyors, parlarem de la Repercussió Econòmica de la Oliva en el Tercer Món,.... pfrtffff jajajeje.

6: No home, no, que és broma. No, senyores i senyors, avui del que parlarem és d’una cosa de la que no es parla, que es veu però no se’n parla. El tema de la conferènci d’avui, està dedicat a tota aquella gent que en prou feines saben què és, avui, senyores i senyors, parlarem d’una cosa que tots hem viscut algun cop però que ens fa falta a tots, parlarem de l’erotisme.

C: Per començar la conferència, el meu equip i jo hem cregurt convenient, llençar al públic una pregunta,... per trencar el gel, ja sabeu...La qüestió és la seguent: Què és l’erotisme???

A veure, vosté, si, si, vostè la senyoreta del sex-appel  a flor de pell, vingui si us plau. Moltes gràcies, un fort aplaudiment si us plau.

(Avasallada)

C: Defineixi erotisme. 

6: Què troba eròtic?

C: Vostè es concidera eròtica?

6: I vostès (al públic) la troben eròtica?

C: T’han excitat totes les zones erògenes a la vegada?

6: Què li agradaria que li erotitzésin?

C: Què és el que et posa?

6: Què t’escalfa?

C: Què et puja?

6: Et puja res o no et puja?

C: Se’t posen els mugrons durs a tu?

6: Et va el cuero?

C: Et van els animals?

6: O et van les orgies?

C: O prefereixer mirar i prou?

(sense deixar-li temps a respondre, al públic): 

Bé, moltes gràcies per la seva col·laboració. Un fort aplaudiment. 

(la fa fora)

6: Bé, com tots haurien de saber la paraula erotisme prové del xinès, del xinès cantonès per ser més exactes. Sabem que prové del xinès cantonès perquè segons unes enquestes de Sir Anthony Walther and Smith, realitzades el 69,......, any, especifiquem, la major part del sector masculí, l’erotisme els sonava a xino, i que si ho voliem saber que li preguntéssim al a seva dona, que estava allà al cantó. La major part del sector femení contestaven: Erotisme si, però dins del matrimoni. Conclusió: el 99’9% de la població mundial tenen un concepte d’erotisme una miqueta limitat. I el 0’1% restant, ai! El 0’1% restant. Ai!!! El 0’1% restant, ai, ai, ai, (serio de cop) no existeix: és el marge d’error.

C: Bé, després d’aquest profund anàlisis de l’origen del mot, ara parlarem, per evocar a l’origen de la simbologia erotica, dels primers simbols eròtics. No cal fer una introducció gaire explícita, perquè com heu pogut comprovar (?) el poble de Cardedeu  (això és Cardedeu, no? Ah, si!) és molt intel·ligent i menja cervell, bé, entre d’altres coses, jeje. Preguntin sinó als de la Bona Butifarra! De fet segons fonts fidedignes, aquí, a Cardedeu, la població civil està dividida entre el cervell i ... la... la butifarra.

6: Bé, per començar tenim aquesta peça datada de l’any 2000 aC, cedida per aquesta ocasió tant especial pel museu Anal Ruptus International... de Sitges. Aquesta gran obra d’art eròtica formava la part principal dels ritus de la fertilitat de la Tribu dels Sucamulla, de fet, poden vostès mateixos observar el desgast produït per la fricció durant uns 1000 anys. (que la peça tingui al baixventre un gran forat que l’atravessi) Com a data curiosa, sabem que que la base alimentícia de la tribu dels Sucamulla, és el plàtan. No sabem si existeix cap relació amb les seves tradicions sexuals.

C: Amb l’equip tècnic de l’Expedició Eròtica hem acordat fer un treball de camp per tal de comprovar si existeix cap relació entre aquestes fruites i  les activitats eròtiques d’aquesta tribu, i si no els hi fa res farem l’experiment ara mateix. Per fer-ho necessitem 3-4 voluntaris.

(Pujen, els fem seure, repartim plàtans...)

A veure si son acapaços de sorprendre’ns i ens demostren les coses que podien fer els indígenes Sucamulla amb un plàtan. (a veure què fan)

Moltes gràcies aplaude paolo. Endavant doctor.

6: Per representar una altra època, farem un salt en el temps i passarem de l’edat de pedra a l’edat de la goma (per alguns els 16, per d’altres els 13, i per d’altes els 38)

C: Ja n’estic fart de les teves insinuacions sense fonaments.

6: Ja ho pots ben dir, sense follaments , perdó.

 Ens hem d’anar a situar a una zona amb una història eròtica tan pobra com estúpida, tot i que de recursos no li falten, però amb 500 anys d’història, què vols demanar? La base de la seva enorme riquesa és simplement l’aniquilació de les altres cultures, com la dels Sucamulla, ara perduda per sempre darrera d’una bala o d’una ampolla. El meu equip i jo mai no oblidarem les darreres paraules del líder espiritual dels Sucamulla que li va fer conèixer al líder militar dels Estats Units, mentre aquest el sodomitzava: 

C: De què li serveix a un home guanyar el món, si ha de perdre el seu plàtan.

Per representar a l’edat de la goma per tots vostès, aquest símbol eròtic “pour excelence”, silueta somiada per la majoria de nens i nenes en estat pre-adolescent: la Barbie.

Peò com tots sabeu, vivim en una època decadent, i tot està fet una merda especulativa, per tant ens veiem obligats a pasar de l’edat de la goma, a la del plàstic. Aquí podem veure un exemplar de simbol eròtic de l’Era del Plàstic, on no hi ha temps per possibles maldecaps, i es prefereix el plàstic a la carn,  perquè el plàstic, ni es queixa, ni te regles ni coses d’aquestes. Que estan sempre disposades, vaja!

6: Degut a un reordenament dels pressupostos que ha portat a térme l’ajuntament d’aquest poble, ens ha sigut impossible solventar els gastos de transport i paperasses que representaria moure la col·lecció complerta  sels símbols eròtics del llegat històric de la humanitat, que acostumem a portar amb nosaltes a les nostres conferències. Malgrat tot, n’hem pogut recollir una petita mostra  en diapositives. Llum si us plau.

(Fosc. comencen diapos, selecció, comentada.........) 

(s’encen el llum de cop i sorprèn al Conferenciant en ple conilinguis )

C: És,... és... és que... és que estava tapant el forat, jo...No us pensesiu pas que jo... que estava.... que jo i ella.... jo no feia res...a mi no em van aquestes coses, jo.... no mai... però en serio, eh? Que us ho dic en serio, jo. Si ha sigut ella!

6: Després d’aquest exemple.... d’aquest estudi pràctic de com l’erotisme ens afecta,  podem comprovar, que de fet una de les raons per les quals l’erotisme és tant important en les nostres vides, és perquè en un acte eròtic hi participen tots els sentits. 

C: El primer seria la vista, (a soto-voce) que se te’n van els ulls, et quedes pillat i babejant. (mirant la nina amb melangia, per no dir altre cosa) 

6: El següent sentit que participa a la festa, per ordre d’aparició, seria l’oïda, les primeres paraules intercanviades, fumes? Anem? Estudies o treballes?...

C: Després ja entrariem en el camp d’un sentit més directe, el tacte, perquè amb aquests temes cal tenir molt de tacte.

6: Tot seguit ens trobem ja enmerdats fins al nas, i vet aquí que descobrim l’importància de l’olfacte en el sorgiment de moltes relacions, .... que acaven fent pudor.

C: Per acabar, quan ja ens hi trobem en plena acció, apareixen miraculosament les reaccions quimiques que afecten a les papil·les gustatives, deixant-nos afectar pel sabor dels cossos  (es va excitant i sobant al seu company), de la pell, de la suor que s’et queda després de regar el jardí, 

6: Bé, bé bé, para ja! (de cop, espontani , fora de la conferència momentàneament) Calla! Ara que parles de gust, els que diuen que disfruten molt més són els circumcidats, els que els hi han .......No us ho creieu , eh?

Senyores senyors proposo fer un altre treball de camp, senyores i senyors per primera vegada al mon, o si més no a Cardedeu, farem una circumcició en directe. Comprovarem d’una vegada per totes el mite dels circumcidats. .............

....

...

....

Poesies celdoni fonoll





erotisme: Recerca, investigacuó i evocació del plaer que enriqueix les possibilitats del desig sexual. Comporta  una disposició i un conjunt de recursos de la imaginació per a mobilitzar la sensualitat sota la presió d’aquell desig. L’erotisme comprèn  tot el que fa referència a l’amor i que hi porta, i és, alhora, la seva expresió i realització. És també un canal vital de comunucació, car es val de tota classe de gestos que expressin el plaer......




eros Segons Freud, instint o principi de vida pel qual brolla la libido, en oposició al thanatos o principi de la mort del qual brolla la destrudo. ..... 

Representat moltes vegades com un noi, jove, amb ales, collint raïm, i coses d’aquestes.


Publicat a: Literatura
Sigues el primer a qui li agrada això.